Skip to main content

Technische informatie: onze ramen en deuren in detail

Aluminium profielen

MasterLine 8 (ML8)

Masterline 8 staat voor maximaal comfort en veiligheid voor de eindgebruiker, biedt een enorme architecturale vrijheid met talrijke designvarianten en scheert hoge toppen op vlak van energie-efficiëntie.

Masterline 8 voldoet aan de strengste isolatie-eisen en is volledig afgesteld op de (ver)bouwnoden van hedendaagse bouwers en verbouwers. Met zijn HI en HI+ versies heeft het Masterline 8 systeem hoogisolerende varianten die geschikt zijn voor alle types woningen: van een renovatie tot een passiefwoning!

Bovendien bestaat de nieuwe Masterline 8 reeks in 4 verschillende stijlvarianten: Functioneel, Renaissance, Verborgen Vleugel en Deco. Die stijlen zorgen ervoor dat het Masterline 8 profiel perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

FolderFicheRamenDeuren

SlimLine 38 (SL38)

Wat hebben de renovatie van een industrieel pand, de plaatsing van een vintage veranda en de bouw van een hedendaagse woning met uitgepuurde architectuur met elkaar gemeen? Alle drie hebben ze nood aan ultraslanke en tegelijk energiezuinige raamprofielen.

Daarom lanceert Reynaers Aluminium de nieuwe hoogisolerende profielreeks SL 38 in verschillende designvarianten waardoor het systeem in elke bouwstijl tot zijn recht komt. De Slim Line biedt niet enkel een alternatief voor de imitatie van fijn geprofileerde stalen ramen maar komt evenzeer tot zijn recht in de moderne, minimalistische architectuur.

FolderFicheRamenDeuren

ConceptPatio 130 (CP130)

De CP 130 combineert hoge performantie met een uitgebreid gamma aan toepassingsmogelijkheden. Het systeem is niet enkel functioneel, maar biedt tevens een economisch en esthetisch antwoord op architecturale uitdagingen. De CP 130 integreert bovendien naadloos het unieke zelfregulerende ventilatiesysteem ‘Ventalis’.

CP 130 sluit esthetisch aan bij de bestaande Concept reeksen. CP 130 combineert schuif, hefschuif, monorail, duorail en drierail in 1 design. Dit zorgt voor een snelle en eenvoudige productie. Er zijn zowel in de schuif- als in de hefschuiftoepassingen profielen beschikbaar die een verzonken plaatsing van de onderregel mogelijk maakt.

FolderFicheFiche LSProduct pass

Masterpatio

MASTERPATIO is een hoog isolerende en hoog presterende hefschuifdeur met minimale aanzichtbreedtes en ontworpen met oog voor detail. Het systeem koppelt thermische prestaties aan slanke aanzichtlijnen CP155 is een thermisch onderbroken schuifdeursysteem dat door het grote toelaatbare vleugelgewicht en een toegelaten hoogte van 3.7 m. De gepatenteerde glasdragers zorgen voor een perfecte overdracht tot 400 kg, mogelijke vleugelhoogtes tot 3,5m en de vele beschikbare configuraties de architect en van het glasgewicht naar de wielen wat resulteert in een comfortabele bediening.

Door de compatibiliteit met het Masterline 8 systeem kan de koppeling naar ramen en deuren feilloos uitgevoerd worden met behoud van de smalle aanzichtslijnen. Het systeem is geschikt voor laag energie en passief woningen maar ook voor hoogbouw dankzij de uitstekende lucht en waterdichtheid.

FolderFicheProduct pass

ConceptFolding 77 (CF77)

Het nieuwste CF 77 vouwsysteem van Reynaers Aluminium is een compleet nieuw ontworpen raam- en deuroplossing met unieke eigenschappen. Het rekent voorgoed af met de vooroordelen dat vouwsystemen zwaar, log en technisch complex zijn.
Architecten en bouwheren zijn steeds op zoek naar meer ruimte en licht.

Met een vlotte schuif- of vouwbeweging kan je vandaag de leefruimte in een handomdraai omtoveren tot een overdekt terras en verlengstuk van de tuin. Het architecturaal aluminium vouwsysteem CF 77 koppelt functioneel design aan innovatieve Reynaers technologie.

FolderFicheProduct pass

ConceptSystem 77 Fire Proof (CS77FP)

Reynaers Aluminium biedt een volledige productlijn met brandwerende oplossingen aan, die volledig voldoet aan de Europese normen. Deze productlijn omvat een uitbreiding van het bestaande gordijngevelsysteem (CW 50-FP) en biedt een innovatieve brandwerende raam- en deur-oplossing gebaseerd op het bestaande CS 77 systeem.

Een belangrijke trend in de constructie van gebouwen is de onderverdeling in verschillende brandwerende secties, die onderling verbonden zijn via brandwerende ontsnappingsroutes en nooduitgangen. Dit zorgt voor een verhoogde veiligheid van de gebruikers van het gebouw en voor een verminderd risico bij gebouwen die dicht bij elkaar liggen. Meteen verhoogt ook de waarde van het gebouw.

FolderFiche

PVC profielen

Gealan S9000 & Smoovio

PVC, of voluit Polyvinylchloride, is een natuurlijke isolator en dus een ideaal materiaal om uw buitenschrijnwerk van te maken. Dankzij de interne versteviging van staal of aluminium kunnen we grotere elementen produceren dan ooit te voren, zonder gebruiksproblemen. Om uw PVC ramen, deuren en schuiframen te maken werken we samen met de profielen van Gealan. Gealan is een Duitse firma en is toonaangevend in Europa. Dankzij de vele kleurmogelijkheden in hun gamma kan u de uitvoering volledig op uw maat afstemmen.

Waarom GealanFolder

Krijg een vrijblijvende offerte.

Brochures

Harinck Frager

Voordeuren brochure

Renson

Zonwering screens

Reynaers

Touch krukken brochure

Scheuten

Isolatieglas

Wilms

Rolluiken

Saint-Gobain

Dubbel isolatieglas brochure

Saint-Gobain

Triple isolatieglas brochure

Push Pull

Gelakte deurtrekkers

Technische fiches

Renson

Zonwering screens

Renson

Verluchting invisivent AIR

Scheuten

Isolatieglas onderhoud

Krijg een vrijblijvende offerte.