Skip to main content

De aanpak van Viewworks

Viewworks is de producent van uw aluminium ramen en deuren, dit gebeurt in eigen huis. Ook de productie van de PVC ramen en deuren gebeurt in eigen huis, dit via onze productiepartner F. Cras. Zo bent u zeker over de herkomst van uw buitenschrijnwerk en staat u dicht bij de producent. Daarnaast kunnen wij ook allerlei toebehoren aanbieden via onze geselecteerde partners. Zo moet u zich niet verdiepen in de technische materie maar doen wij dit voor u. Ook toetsen wij de haalbaarheid, afmetingen en kleurmogelijkheden. En wij gaan de logistieke uitdaging aan met onze leveranciers om alles op tijd bij ons en u te krijgen.

Ontdek onze ramen en deuren

Krijg een vrijblijvende offerte.

Hoe ziet een samenwerking met Viewworks eruit?

Bij ons komt u terecht in een professionele omgeving waarin wij u steeds willen helpen, ongeacht het projecttype.
Bent u nu een particuliere of professionele klant, wij zorgen ervoor dat voor u een geschikte contactpersoon klaar staat om de persoonlijke aanpak te garanderen die u verdient.

Professional

Afhaling of levering

Als professionele klant staat u vaak zelf in voor de plaatsing van de ramen en deuren. In dit geval koopt u rechtstreeks aan bij F. Cras of Viewworks, voor respectievelijk uw PVC of aluminium buitenschrijnwerk. Hebt u technische vragen over de productiemogelijkheden dan zullen we u daar ook mee helpen. Net zoals dat we voor u een offerte op maat bezorgen voor elk project. Beschikt u zelf niet over voldoende transportmogelijkheden dan kunnen wij met ons eigen vervoer de levering tot op de werf voorzien.

Plaatsing

Wenst u als professionele klant dat wij ook de plaatsing voor u aanbieden dan zal u met onze plaatsingsverantwoordelijke in contact worden gebracht. Zo kunnen alle details besproken worden alvorens er iets in productie gaat. Dankzij onze eigen plaatsingsdienst kunnen we zeer flexibel optreden en voorkomen we communicatieproblemen op de werf. Onze plaatsingsdienst focust zich voornamelijk op nieuwbouw. Zowel in de woning-, residentiële-, industrie-, en algemene projectbouw zijn we de geschikte partner.

Neem contact met ons op

Particulier

Nieuwbouw en renovatie

De focus bij Viewworks en F. Cras ligt op de productie van buitenschrijnwerk voor professionele klanten. Bent u als particuliere klant overtuigd van onze producten dan kan u steeds contact opnemen met ons via het contactformulier. Dankzij de nauwe samenwerking met onze klanten kunnen wij u met de geschikte persoon in contact brengen. Samen met onze klant kan u een bezoekje brengen aan onze toonzaal, waarbij onze adviseurs u kunnen bijstaan in de vele keuzemogelijkheden. Bekijk ook zeker onze virtuele toonzaal om alvast enkele ideeën op te doen.

Webshop

Op onze webshop vindt u allerlei reinigingsproducten, specifiek voor ons buitenschrijnwerk in PVC en aluminium. Zo geniet u het langst van uw ramen, deuren en schuiframen. Ook voor hardnekkige vervuiling op profielen of glas hebben we producten die de vervuiling wegnemen zonder aantasting van uw profielen. Ook andere producten kan u via onze webshop aankopen.

Naar de webshop

Dienst na verkoop

Bij ons stopt het echter niet na de afhaling, levering of plaatsing van het buitenschrijnwerk. Een goede nazorg is enorm belangrijk voor het langdurig plezier van onze ramen en deuren. Dankzij een goed onderhoud van de ramen en deuren kan u veel problemen voorkomen of verhelpen. Bekijk ook zeker onze webshop voor geschikte reinigingsproducten en andere toebehoren.

Ervaart u toch een probleem? Dan kan onze interne supportafdeling u telefonisch bijstaan, en indien nodig wordt onze interne dienst na verkoop erbij gehaald om het probleem ter plaatse te verhelpen. Zo bent u verzekerd van duurzaam buitenschrijnwerk.

Krijg een vrijblijvende offerte.