Skip to main content

Op maat productie van buitenschrijnwerk:
aluminium en PVC

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Viewworks en Cras kan u op één aanspreekpunt zowel uw aluminium als PVC buitenschrijnwerk aankopen. Wij maken onze ramen, deuren en schuiframen steeds op uw maat. Om de perfectie te benaderen werken we samen met prominente leveranciers in de wereld van het buitenschrijnwerk. Weet u nog niet goed of u voor aluminium of PVC moet kiezen? Dan helpen we u graag verder.

PVC of aluminium ramen en deuren?

PVC
Makkelijk in onderhoud
Budgetvriendelijker
Betere thermische en akoestische waarde
Naar onze PCV ramen en deuren
ALUMINIUM
Makkelijk in onderhoud
Duurzamer
Slankere constructies mogelijk
Vrijwel onbeperkte creatieve vrijheid
Naar onze Aluminium ramen en deuren

Onze ramen en deuren in detail

Onze hoofdleveranciers, Reynaers en Gealan, hebben enorm veel verschillende profieluitvoeringen. Zowel ramen, deuren als schuiframen zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Graag leggen wij u uit wat voor uw project het beste past.

Naar alle technische info

Krijg een vrijblijvende offerte.

Onze partners

Reynaers Aluminium is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve, duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren en gevels.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonneweringen of een ventilatiesysteem. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Schaduwmeester. Afwerking op maat.

Renson biedt zonwering en ventilatie van kwaliteit met oog voor design.

Het concern GEALAN behoort tot de toonaangevende fabrikanten van kunststof profielen voor kozijnen en deuren in Europa.

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 40 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER deurpanelen voor staan.

Scheuten ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten.

Ontdek onze aanpak