Skip to main content

Op maat productie van buitenschrijnwerk:
aluminium en PVC

Dankzij de nauwe samenwerking tussen Viewworks en Cras kan u op één aanspreekpunt zowel uw aluminium als PVC buitenschrijnwerk aankopen. Wij maken onze ramen, deuren en schuiframen steeds op uw maat. Om de perfectie te benaderen werken we samen met prominente leveranciers in de wereld van het buitenschrijnwerk.

Weet u nog niet goed of u voor aluminium of PVC moet kiezen?
Dan helpen we u graag verder.

PVC of aluminium ramen en deuren?

Als je voor PVC buitenschrijnwerk kiest dan zal de firma F. Cras jouw ramen en deuren produceren. PVC van nature een isolator wat resulteert in ramen, deuren en schuiframen met een zeer goede isolatiewaarde. Dankzij de positieve isolerende eigenschappen zijn PVC raamprofielen zeer budgetvriendelijk.

Ondanks het lagere budget zijn de kleurmogelijkheden niet minder. In de basis zijn PVC profielen wit of crème van kleur, dit wordt ook wel ‘in de massa gekleurd’ genoemd. Maar dankzij een ruim aantal kleurenfolies kan je jouw PVC buitenschrijnwerk eender welk uitzicht geven. Een gladde, matte folie zorgt voor een modern uitzicht. Terwijl een houtnerfimitatiefolie voor een klassieker uitzicht kan zorgen.

Of je de profielen in de massa gekleurd of met een kleurenfolie wenst, beide opties zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Met slechts enkele keren reinigen per jaar voldoe je al aan de garantievoorschriften.

Naar onze PVC ramen en deuren

Aluminium buitenschrijnwerk wordt vaak gekozen vanwege z’n designmogelijkheden. Zowel moderne, slanke constructies alsook pastoriestijl of industriële look zijn slechts enkele van de mogelijkheden van aluminium ramen, deuren en schuiframen.

Je kan jouw raamprofielen laten anodiseren of laten poederlakken in één van de honderden RAL-kleuren, zelfs de glansgraad kan je kiezen. Dankzij deze ruime keuzeopties kan je jouw woning de gewenste unieke look bezorgen. Aluminium ramen staan bekend dat ze makkelijk in onderhoud zijn.

Bovendien kan je Viewworks’ aanbevolen onderhoudsproducten gebruiken om langdurig te genieten van jouw ramen in hun originele kleur.

Naar onze Aluminium ramen en deuren

Onze ramen en deuren in detail

Onze hoofdleveranciers, Reynaers en Gealan, hebben enorm veel verschillende profieluitvoeringen. Zowel ramen, deuren als schuiframen zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk. Graag leggen wij u uit wat voor uw project het beste past.

Naar alle technische info

Krijg een vrijblijvende offerte.

Onze partners

Reynaers Aluminium is een toonaangevende specialist in de ontwikkeling en marketing van innovatieve, duurzame aluminium oplossingen voor ramen, deuren en gevels.

Of je nu op zoek bent naar rolluiken, zonneweringen of een ventilatiesysteem. Ons maatwerk laat je woning leven en ademen. Schaduwmeester. Afwerking op maat.

Renson biedt zonwering en ventilatie van kwaliteit met oog voor design.

Het concern GEALAN behoort tot de toonaangevende fabrikanten van kunststof profielen voor kozijnen en deuren in Europa.

Als leverancier van de betere pvc– en alu schrijnwerker is NV HARINCK sinds meer dan 40 jaar toonaangevend op vlak van inkomdeuren. Kwaliteit, zin voor afwerking en originaliteit zijn de zaken waar FRAGER deurpanelen voor staan.

Scheuten ondersteunt zijn klanten al sinds 1950 met een breed assortiment aan kwalitatief hoogstaande glasproducten en bij het uitvoeren van glas-technische projecten.

Ontdek onze aanpak