Skip to main content
Viewworks

Het totaalpakket

Viewworks kiest voor een totale, geïntegreerde aanpak: tijdens een kennismakingsgesprek wordt er getoetst naar jouw verwachtingen. Op maat van jouw budget werken we vervolgens een gedetailleerd voorstel uit. Onze grondige voorbereiding en planmatige aanpak zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij garanderen dat de bestelde producten en de plaatsing ervan volledig aan jouw verwachtingen voldoen. Bovendien houden we je op de hoogte van het ganse proces, van productie tot afwerking.

We staan garant voor de kwaliteit die wij leveren. Dankzij strenge controles op kwaliteitsattesten, plaatsingen en afwerkingen, kunnen wij steeds opnieuw een hoogwaardige kwaliteit aan al onze klanten aanbieden.

Brandwerend Schrijnwerk

Naast de vertrouwde producten van ons bedrijf ben je vanaf nu ook voor brandwerende buitenschrijnwerk aan het goede adres! Wij zijn vanaf heden gecertifieerd door onze gespecialiseerde partner Reynaers Aluminium voor de productie van brandwerend schrijnwerk. Zowel brandwerende deuren als ramen kunnen aangeboden worden in Ei30 en Ei60.

Meer info?

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen. Die worden gebruikt voor de constructie van ramendeurengevelsystemenschuifdeuren, zonweringen en veranda’s. Reynaers laat zich bij dit proces leiden door energie-efficiëntie en de verantwoordelijkheid voor het milieu. Naast het verkopen van een aantal standaardoplossingen ontwikkelt Reynaers ook op maat voor zowel particulierecommerciële als industriële projecten. Hun kwalitatieve systemen voldoen aan de strengste eisen op vlak van comfort, veiligheid, architecturaal ontwerp en energie-efficiëntie.

Krijg een vrijblijvende offerte.