Soudal Soudatight Hybrid

15,57172,99

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Soudal Soudatight Hybrid is een lucht- en waterdicht membraan. Breng het aan de binnenzijde van je ramen aan voordat de bezetting geplaatst is. Maar ook aan de buitenzijde kan je dit aanbrengen dankzij de waterdichte eigenschappen. Deze luchtdichting is belangrijk wanneer je een blowerdoortest laat doen en goede punten wilt behalen. Maar ook voor je eigen akoestische comfort is dit product uitermate geschikt. Vermijd luchtlekken en de daarbij horende geluidslekken met Soudatight Hybrid.
Wanneer je Soudatight Hybrid langs de buitenzijde aanbrengt voorkom je dat de isolatie nat wordt. Dit is ideaal om te gebruiken wanneer de gevelafwerking na de plaatsing van de ramen komt.

Soudal Soudatight Hybrid is de hybride versie van Soudatight LQ of Soudatight SP en kan zowel gebruikt worden voor binnen- als buitentoepassingen. Dit product laat toe om zeer eenvoudig en snel een vloeibaar, luchtdicht membraan aan te brengen op doorvoeren, aansluitingen en oppervlakken (geen daktoepassingen). Soudatight Hybrid breng je aan met een platte borstel of met behulp van een hand-, accu- of pneumatisch kitpistool als ril.

Dit product is beschikbaar in emmers van 6 kilogram of worsten van 600 milliliter.

Bekijk ook steeds de technische fiches en gebruiksaanwijzing voor gebruik.
Voor vragen kan u steeds contact opnemen met ons.

Extra informatie

Gewicht 10,5 kg