PVC buitenschrijnwerk voor een keurige uitstraling van je woning

De uitstraling van je woning staat of valt met het buitenschrijnwerk. Bij ViewWorks werken we uitsluitend met pvc buitenschrijnwerk omdat pvc de esthetische uitstraling van je buitengevel naar een hoger niveau tilt.

Waarom kiezen voor pvc buitenschrijnwerk?

Pvc is een veelzijdig materiaal omdat het ingezet kan worden over de hele buitenkant van je woning. Waar aluminium zich beperkt tot ramen en deuren, wordt pvc ook gebruikt voor gevelbekleding, vloeren en regenbuizen.

We zetten nog even de voornaamste voordelen van pvc buitenschrijnwerk op een rijtje voor jou:

  • Pvc heeft zowel op thermisch als akoestisch vlak een hoge isolatiewaarde.
  • Eenvoudig te onderhouden.
  • Pvc is goedkoper dan hout of aluminium en is even kwaliteitsvol. De reden voor de betere prijs-kwaliteitsverhouding ligt hem in het feit dat pvc buitenschrijnwerk eenvoudig te vervaardigen is.
  • Duurzame oplossing voor je buitenschrijnwerk. Het is bestand tegen roest en rot niet.
Contacteer ons

ViewWorks als partner voor al je buitenschrijnwerk

Onze productie van pvc buitenschrijnwerk is volledig gecentraliseerd in België, waarbij we uitsluitend werken met Belgische en Duitse leveranciers. Op die manier zijn we in staat om snel te schakelen om te voldoen aan al je verwachtingen en behoeften. Daarnaast beschikken we bij ViewWorks over een gespecialiseerde technische dienst die proactief met je meedenkt en op zoek gaat naar wat voor jou de beste oplossing is.

Kortom: ViewWorks is hét aanspreekpunt voor je ramen en deuren in pvc!